21.12.2010
Ivetka

Cibuľu nadrobno, zeleninu nahrubo nakrájať.Oriešky opražiť, taktiež horčicové semienka. Cibuľu speniť na horúcom oleji a pridať šošovicu a korenie. Zaliať s 500ml horúcej vody. Kocky paradajok zmiešať so šťavou a variť na miernom ohni, kým šošovica úplne nezmäkne. Kokosové mlieko primiešať a variť ešte 5 minút. Dochutíme soľou a cukrom. Pridáme kocky zeleniny a varíme domäkka. nakoniec pridáme oriešky a špenát a ešte 2 minúty povaríme. Podávame s ryžou.

Kategórie

Sledovať

Recept dňa

11.03.2011
Ivetka

Mäso pokrájame na rezančeky, mladú cibuľku pokrájame na kolieska, strúčiky hrášku umyjeme a očistíme. Sójové výhonky prepláchneme a necháme odkvapkať. Petržlenovú vňať umyjeme, osušíme a posekáme nadrobno. Kukuričné klásky necháme odkvapkať. Do hrnca nalejeme dostatok osolenej vody, necháme zovrieť a strúčiky v nej varíme asi 2 minúty. potom ich scedíme, ochladíme studenou vodou a necháme odkvapkať. V panvici rozohrejeme olej a mäso za stáleho miešania prudko opečieme. Potom ho vyberieme a odložíme na teplé miesto. Pripravenú zeleninu za stáleho miešania opekáme vo zvyšnom oleji domäkka. Prilejeme vývar, pridáme mäso a ohrejeme. Ochutíme sójovou omáčkou, čiernym korením, osolíme, posypeme petržlenovou vňaťou.

Štítky receptov

Typ prípravy