21.12.2010
Ivetka

Cibuľu nadrobno, zeleninu nahrubo nakrájať.Oriešky opražiť, taktiež horčicové semienka. Cibuľu speniť na horúcom oleji a pridať šošovicu a korenie. Zaliať s 500ml horúcej vody. Kocky paradajok zmiešať so šťavou a variť na miernom ohni, kým šošovica úplne nezmäkne. Kokosové mlieko primiešať a variť ešte 5 minút. Dochutíme soľou a cukrom. Pridáme kocky zeleniny a varíme domäkka. nakoniec pridáme oriešky a špenát a ešte 2 minúty povaríme. Podávame s ryžou.

Kategórie

Sledovať

Recept dňa

01.03.2011
Ivetka

Slaninu pokrájame na drobné kocky. Cibuľu, cesnak a mrkvu pokrájame nadrobno. Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. V hrnci rozohrejeme olej a slaninu opražíme dochrumkava. Pridáme cesnak, cibuľu a mrkvu a všetko trochu opražíme. Potom pridáme mäso a ďalej opekáme. Pridáme paradajky, ktoré sme pokrájali, prilejeme vývar a dochutíme soľou a korením. Všetko pomaly varíme v odkrytom hrnci asi 30 minút. Tvaroh roztlačíme vidličkou a premiešame s vajciami a polovicou postrúhaného parmezánu. Mozarellu necháme odkvapka´t a pokrájame na kocky. Dve lyžice mozarelly si odložíme, zvyšok aj s tvarohom vmiešame do zeleniny s mäsom. Rúru predhrejeme na 200°C. Cannelloni uvaríme podľa návodu a naplníme mäsovou zmäsou. Zvyšnú zmes dáme do zapekacej misy a naukladáme na ňu plnené cannelloni. Posypeme syrom a kúskami masla. Pečieme asi 45 minút.

Štítky receptov

Typ prípravy