Bananový koktail

Ingrediencie na 2 porcií
  • Mlieko
  • Cukor - kryštálový
  • Škorica
  • Banán

Do miski si dáme pokrajaní banán , nalejeme a odhadneme koľko mlieka naliať ,dame si najviac 2 3 lyžice krištaloveho cukru . A rozmixujeme .

Potom posipeme koktail trochu škorice a trochu ručne rozmiešame .

Môžte ho ozdobiť aj 1 kolieskom banána . A môžme podávať . Dobrú chuť !

Kategórie

Sledovať

Recept dňa

29.05.2011
Ivetka

Mäso osolíme, prešpikujeme kúskami slaniny a krátko prudko opečieme na tuku v pekáči, aby sa mäso zatiahlo. Mäso vyberieme a na rozohriatom tuku dozlata orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu. Zalejeme pivom, vmiešame horčicu, vrátime mäso a pridáme korenie. Pečieme v stredne vyhriatej rúre pod pokrievkou, za občasného polievania šťavou kým nie je mäkké. Mäkké mäso vyberieme a necháme vychladnúť. Šťavu zahustíme nastrúhaným tvrdým tmavým chlebom a asi 20 minút povaríme. Potom scedíme a podľa potreby dochutíme. Vychladnuté mäso nakrájame na plátky asi 1cm hrubé, vložíme do omáčky a necháme prehriať.

Štítky receptov

Typ prípravy