Pudingové bebe rezy

Ingrediencie
  • Pudingový prášok - vanilkový 1 sáčok
  • Mlieko 250ml
  • Maslo 125g
  • Cukor - práškový 100g
  • Tvaroh - plnotučný 250g
  • Keksy 1 -5 balenia - BEBE - mliečne
  • Keksy 1 balenie kakaové

Pripravte si všetky ingrediencie. Pudingový prášok vsypte do hrnčeka, prilejte časť mlieka a dôkladne premiešajte. Zbytok mlieka priveďte do varu. Vlejte rozmiešaný prášok a za stáleho miešania varte, aby ste získali tuhý puding.

Maslo s cukrom vymiešajte do peny, vmiešajte tvaroh a toľko vychladeného pudingu, aby ste získali hustší krém. Na väčšom plate alobalu krémom spojujte bebe keksy do rady. Striedajte mliečné a kakaové tak, aby ste spotrebovali s každého po jednom balení.

Krémom potrite i stenu dezertu. Polovicu druhého balenia mliečných bebe keksov nadrobte najemno do misky a posypte po stranách aj z hora. Zabaľte do alobalu a nechajte cez noc vychladiť.Krájajte uhlopriečne.

Kategórie

Sledovať

Recept dňa

29.05.2011
Ivetka

Mäso osolíme, prešpikujeme kúskami slaniny a krátko prudko opečieme na tuku v pekáči, aby sa mäso zatiahlo. Mäso vyberieme a na rozohriatom tuku dozlata orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu. Zalejeme pivom, vmiešame horčicu, vrátime mäso a pridáme korenie. Pečieme v stredne vyhriatej rúre pod pokrievkou, za občasného polievania šťavou kým nie je mäkké. Mäkké mäso vyberieme a necháme vychladnúť. Šťavu zahustíme nastrúhaným tvrdým tmavým chlebom a asi 20 minút povaríme. Potom scedíme a podľa potreby dochutíme. Vychladnuté mäso nakrájame na plátky asi 1cm hrubé, vložíme do omáčky a necháme prehriať.

Štítky receptov

Typ prípravy