Pudingové bebe rezy

Ingrediencie
  • Pudingový prášok - vanilkový 1 sáčok
  • Mlieko 250ml
  • Maslo 125g
  • Cukor - práškový 100g
  • Tvaroh - plnotučný 250g
  • Keksy 1 -5 balenia - BEBE - mliečne
  • Keksy 1 balenie kakaové

Pripravte si všetky ingrediencie. Pudingový prášok vsypte do hrnčeka, prilejte časť mlieka a dôkladne premiešajte. Zbytok mlieka priveďte do varu. Vlejte rozmiešaný prášok a za stáleho miešania varte, aby ste získali tuhý puding.

Maslo s cukrom vymiešajte do peny, vmiešajte tvaroh a toľko vychladeného pudingu, aby ste získali hustší krém. Na väčšom plate alobalu krémom spojujte bebe keksy do rady. Striedajte mliečné a kakaové tak, aby ste spotrebovali s každého po jednom balení.

Krémom potrite i stenu dezertu. Polovicu druhého balenia mliečných bebe keksov nadrobte najemno do misky a posypte po stranách aj z hora. Zabaľte do alobalu a nechajte cez noc vychladiť.Krájajte uhlopriečne.

Kategórie

Sledovať

Recept dňa

01.02.2011
Ivetka

Rybu umyjeme, vyčistíme tak,aby zostala v celku. Pripravenú rybu osušíme, osolíme, okoreníme a posypeme korením na ryby. Mrkvu nastrúhame na hrubom strúhadle, 1 cibuľu nakrájame na kolieska, osolíme,okoreníme a orestujeme na oleji do zlata. Naplníme rybu. Do pekáča vložíme alobal, na alobal dáme rybu, pokvapkáme citrónovou šťavou a olejom, posypeme znovu korením na ryby. Potom rybu natrieme majonézou. Na majonézu položíme nakrájanú cibuľu, čerstvú papriku nakrájanú na kolieska, petržlen,bobkový list. Zabalíme do alobalu. Pekáč vložíme do rúry vyhriatej na 200°C a pečieme asi 1 hodinu bez prikrytia, kým ryba nezmäkne. Hotovú rybu servírujeme s plátkom citróna a ako prílohu podávame varené zemiaky.

Štítky receptov

Typ prípravy