21.04.2017
Yumee

Čím by bola zima bez šálky punču? Vyskúšajte túto originálnu verziu na báze Becherovky a inú už chcieť nebudete. Všetky tekuté ingrediencie spolu zohrejte v nádobe, dajte však pozor, aby zmes nezovrela, pretože by sa z nej vyparil alkohol. Punč podávajte v dvojdecovom pohári alebo šálke ozdobený plátkom citróna, prípadne iných citrusov, ktorými si ho môžete aj dochutiť.

21.04.2017
Yumee

Doprajte si nezameniteľnú chuť Becherovky v horúcej variácii ako stvorenej na zimné posedenia s priateľmi. Hot drink, ktorý nechá vyniknúť to najlepšie z magickej arómy bylinného likéru, je rovnako jednoduchý ako lahodný. Stačí vo vhodnom pohári či šálke zaliať Becherovku horúcou vodou, rozmiešať v nápoji lyžičku medu a nasadiť drinku ozdobnú citrónovú korunku, prípadne doplniť estetickým kúskom škorice. Nazdravie!

21.04.2017
Yumee

Atmosféru ako zo starého havanského baru vyčaríte s týmto drinkom v nízkom whisky pohári. Vložte na dno kocku trstinového cukru a nadávkujte na ňu po dva streky angostury a pomarančového bitteru. Plochou stranou barovej lyžičky cukor rozdrvte a pridávajte doň postupne ľadové kocky a 5 cl vyberaného rumu Havana Club Selección de Maestros. Keď sa cukor úplne rozpustí, doplňte pohár po vrch ľadom, postriekajte šťavou z pomarančovej kôry a ozdobte kokteilovou čerešňou. Nazdravie!

21.04.2017
Yumee

Žiadna nuda, práve naopak! Táto limonáda je plná nových prekvapivých chutí, ktoré vznikajú spojením sviežej uhorky a byliniek. Uhorku umyte, ošúpte a nakrájajte na cca pol centimetrové kolieska. Vložte ich do džbánu, zalejte Luckou, pridajte bazalku a nechajte aspoň 2 hodiny postáť v chladničke. Podávajte s kockami ľadu. Uhorková voda je veľmi osviežujúca a v teplých dňoch vynikajúco hasí smäd!

21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017
21.04.2017

Kategórie

Sledovať

Recept dňa

21.04.2017
Yumee

Čím by bola zima bez šálky punču? Vyskúšajte túto originálnu verziu na báze Becherovky a inú už chcieť nebudete. Všetky tekuté ingrediencie spolu zohrejte v nádobe, dajte však pozor, aby zmes nezovrela, pretože by sa z nej vyparil alkohol. Punč podávajte v dvojdecovom pohári alebo šálke ozdobený plátkom citróna, prípadne iných citrusov, ktorými si ho môžete aj dochutiť.

Obsah alkoholu

Podľa teploty

Obsah cukru